Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztás-almás csirkecombok

Savanyú káposztás-almás csirkecombok
Savanyú káposztás-almás csirkecombok
110 perc / előkészület: 20 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A neten találtam a receptet, az arányokon változtattam kicsit.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat bedörzsöljük sóval, borssal, ételízesítővel. A hagymát és az almát karikára vágjuk.
  2. Egy tepsit olajjal kikenünk, majd így sorakoztatjuk a hozzávalókat: hagyma, alma, a káposzta fele, combok, majd a maradék káposzta, víz, és alufóliával lefedjük.
  3. 200 fokon 60-70 percet sütjük.
  4. A tejfölbe keverjük a zúzott fokhagymát, sót ízlés szerint, majd a káposztára kenjük, és visszarakjuk a sütőbe még 20-30 percre.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 289
elküldve: 4
receptkönyvben: 96
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almás-káposztás csirkecombok, tepsis csirkecombok savanyú káposztával és almával, tejfölös csirkecombok savanyú káposztával és almával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

dannka
dannka Wed, 2015-03-18 15:46

Kedves Angie-30!

Nagyon nagyon finom ez az étel!
Legszívesebben megenném az egészet de akkor a családomnak nem marad!:-):-)

526
csirkecomb 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
vöröshagyma 2 közepes db
alma 2 közepes db
savanyú káposzta 50 dkg
víz 1 dl
tejföl 2 dl
fokhagyma 2 gerezd