Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztás báránysült

Savanyú káposztás báránysült
Savanyú káposztás báránysült
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy fárasztó nap után igazán egyszerű elkészíteni ezt a receptet. Csak összerakjuk, és legközelebb már csak a tányérunkon találkozunk vele.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Természetesen más hússal is készíthetjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A savanyú káposzta felét egy kisebb tepsi aljára terítjük, majd egyenletesen elsimítjuk rajta a rizst.
  2. Sorban rárakjuk a húst, megszórjuk az apróra vágott vöröshagymával, enyhén sózzuk és fűszerezzük.
  3. Végül beborítjuk a maradék káposztával.
  4. Ráöntünk 2 bögre hideg vizet, és alufóliával betakarjuk a tepsit.
  5. Lassú tűznél, kb. 150 C-on sütjük, pároljuk kb. 1 órán át.
  6. Tálaláskor tejföllel alaposan meglocsoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 357
elküldve: 3
receptkönyvben: 49
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

ze(n)derta

Mióta szakács: 2008.04.29.
188 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

káposztás báránysült, savanyú káposzta báránnyal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

714
savanyú káposzta 60 dkg
bárányhús 60 dkg
rizs 1 bögre
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál
majoranna 1 teáskanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
víz 5 dl
tejföl 2 dl