Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztás-kolbászos burgonyaleves

Savanyú káposztás-kolbászos burgonyaleves
Savanyú káposztás-kolbászos burgonyaleves
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pogácsát készítettem mellé másodiknak.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megpucoljuk, és kis kockára vágjuk. A savanyú káposztát megmossuk.
  2. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, üvegesre dinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával.
  3. Rátesszük a kockára vágott burgonyát, a karikára vágott kolbászt és a savanyú káposztát, és felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Amikor minden megfőtt, akkor belekeverjük a liszttel elkevert tejfölt.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 284
elküldve: 1
receptkönyvben: 87
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

savanyú káposztás leves, káposztaleves kolbásszal, tejfölös káposztaleves kolbásszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Levendula5
Levendula5 Sun, 2014-12-07 11:57

Szia!

Nagyon finom lett a recepted alapján készült leves.
Köszönöm szépen a receptet.

Üdvözlettel: Levendula5

476
burgonya 40 dkg
savanyú káposzta 25 dkg
kolbász 25 dkg
tejföl 2 dl
vöröshagyma 1 közepes db
finomliszt 2 dkg
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 2 l