Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztás vagdalt

Savanyú káposztás vagdalt
Savanyú káposztás vagdalt
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik legfinomabb fasírozott.

hozzávalók / 4 adag

húshoz

tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
  2. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, a darált húshoz adjuk a kinyomkodott zsemlékkel együtt.
  3. Meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, beletesszük a kipréselt fokhagymát, a tojást, a zsemlemorzsát és a megmosott, apróra vágott savanyú káposztát.
  4. Jól összedolgozzuk, rúd alakba formázzuk.
  5. Olajjal kikent tepsibe helyezzük, lekenjük felvert tojással, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 994
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

káposztás vagdalt, fasírozott másképpen, savanyú káposztás vagdalt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

498
darált sertéshús 50 dkg
zsemle 2 db
tojás 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
savanyú káposzta 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 5 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
zsemlemorzsa 4 ek
tojás 1 db