Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Serpenyős krumpli tormaszósszal

Serpenyős krumpli tormaszósszal
Serpenyős krumpli tormaszósszal
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vasárnapi maradékból szoktam összedobni. Húsvétkor pedig a maradék sonkából.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megfőzzük és hagyjuk kihűlni.
  2. A hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a sonkát majd a krumplit, addig pirítjuk, míg szép barna nem lesz, a végén az aprított petrezselymet hozzáadjuk. Ezzel egy percre átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. A tormát a húslevessel felforraljuk, hozzáadjuk a tejszínt, sót, borsot, a végén az étkezési keményítővel besűrűsítjük. Ha nincs, egy kis habarás is megteszi.
  4. A hússzeleteket belerakjuk a szószba, és felmelegítjük.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 230
elküldve: 0
receptkönyvben: 72
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

joeanne

Mióta szakács: 2012.04.23.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tormaszósz, tormamártás főtt hús mellé, serpenyős burgonya és tormaszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

967
burgonya 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
bacon 200 g
olívaolaj 4 ek
sonka 10 dkg
torma 3 ek
petrezselyem 1 csokor
főzőtejszín 200 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
alaplé 30 ml
étkezési keményítő 1 evőkanál