Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Serpenyős sonkás-sajtos spárga Paulaner módra

Serpenyős sonkás-sajtos spárga Paulaner módra
Serpenyős sonkás-sajtos spárga Paulaner módra
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

München egyik patinás sörözőjének, a "PAULANER"-nek receptje. Videón láttam, azonnal beleszerettem. Elkészítettem: mennyei!  Szívesen osztom meg.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Friss rusztikus kenyérrel finom.

Hollandi mártás recept itt!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lehántjuk a spárgát, és vastagságától függően roppanósra főzzük kevés ételízesítős vízben. (Forrástól véve 5-6 perc.) Leszűrjük.
  2. A vajat felhevítjük egy serpenyőben, és a következőképpen elhelyezzük rajta a hozzávalókat: sonka, sajt, spárga, sonka, sajt. Az egészet leöntjük a hollandi mártással, és addig pirítjuk nagyobb lángon, míg a a teteje el nem kezd sűrűsödni, apró buborékokat vetni. A végén megszórjuk petrezselyemmel, és már tálalhatjuk is!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 485
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, reggeli, ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
nehézség: könnyű
kategória: tapas
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: német
kalória: magas
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spárga hollandi szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1419
fehér spárga 4 közepes db
prágai sonka 4 dkg
ementáli sajt 5 dkg
hollandi mártás 1 dl
vaj 1 ek
ételízesítő 1 kávéskanál
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint