Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertés saslik 2.

Sertés saslik 2.
Sertés saslik 2.
110 perc / előkészület: 30 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tomi megkívánta, Timi megcsinálta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tepsit kibéleljük alufóliával.
  2. Mindent apró darabokra vágunk.
  3. A grillfűszert belekeverjük az olajba.
  4. Az uborkát, a gombát, a burgonyát, a sertéscombot bepácoljuk. Állni hagyjuk pár óráig.
  5. A hurkapálcára szurkáljuk az alapanyagokat felváltva.
  6. A tepsibe rakunk sütőrácsot, és arra a saslikokat.
  7. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten megsütjük. Szabadtűzön készítve még finomabb.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 41 097
elküldve: 9
receptkönyvben: 357
elkészítve: 4/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rablóhús, bőség saslik

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kadara
kadara / kadara Mon, 2011-06-06 13:22

Most ebédeltem, de ezt nem kellett volna látnom.... Ide vele azonnal! :-)

794
burgonya 4 db
gomba 8 kis db
kígyóuborka 0.5 db
füstölt szalonna 10 dkg
lila hagyma 2 közepes fej
vöröshagyma 2 közepes fej
paprikás szalámi 20 dkg
sertéscomb 20 dkg
napraforgó olaj 1 dl
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint