Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésborda burgonyával

Sertésborda burgonyával
Sertésborda burgonyával
95 perc / előkészület: 20 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukámnál ebédeltem, és gyorsan, ami kéznél volt összerakta, és így sikerült.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, és több helyen bevágjuk, a fokhagymát és a tarját darabokra vágjuk, és minden vájatba teszünk egyet.
  2. A burgonyát karikára vágjuk, a ketchuphoz keverjük a mézet, fűszerpaprikát, sót, borsot.
  3. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a burgonyát, majd rá a húst, és lekenjük a ketchupos keverékkel.
  4. A tepsibe körbe öntjük a vizet, alufóliával befedjük, és 200 fokon 60 percet sütjük. Majd leszedjük a fóliát, és visszarakjuk még 15 percre.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 758
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéshús burgonyával sütve, fokhagymás sertéshús burgonyával, tepsis hús krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

808
sertésborda 75 dkg
fokhagyma 5 gerezd
füstölt-főtt tarja 6 dkg
burgonya 50 dkg
méz 1 ek
fűszerpaprika 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ketchup 100 ml
víz 1.5 dl
napraforgó olaj 1 dl