Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéscomb sörben

Sertéscomb sörben
Sertéscomb sörben
130 perc / előkészület: 30 perc főzés: 90 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szaftos húst kért a család...

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst csíkokra szeljük, borsozzuk és sózzuk, majd hűtőben pihentetjük.
  2. A hagymát apróra vágjuk, és megdinszteljük, ezután hozzáöntjük a húst, és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a lisztet, átkeverjük.
  3. Attól függően, hogy mennyi levet ereszt a hús, úgy öntjük fel sörrel, amit folyamatosan pótlunk. Hozzáadjuk a felkockázott TV paprikát, a mustárt és a ketchupot, a köményt és a fokhagymát. Addig főzzük fedő alatt, míg a hús omlós nem lesz. A legvégén adjuk hozzá a kakukkfüvet.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 548
elküldve: 2
receptkönyvben: 74
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sertésragu, sörös ragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

364
sertéscomb 1 kg
mustár 2 ek
vöröshagyma 3 közepes db
sör 3 dl
tv paprika 1 közepes db
ketchup 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 teáskanál
őrölt fűszerkömény 2 kávéskanál
teljes kiőrlésű liszt 1 púpozott ek