Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéshúsos gombapörkölt

Sertéshúsos gombapörkölt
Sertéshúsos gombapörkölt
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az én egyik kedvenc ételem!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Általában puliszkát eszünk hozzá köretként, de tésztával is kínálhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd az olajon üvegesre pirítjuk. Rátesszük a fűszerpaprikát és a felkockázott húst. Majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, megsózzuk, és rátesszük a fűszereket.
  2. A gombákat megtisztítjuk és feldaraboljuk.
  3. Ha a hús már majdnem megfőtt rátesszük a gombát, és fedő nélkül készre főzzük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 17 352
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikóka

Mióta szakács: 2013.08.29.
170 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéspörkölt gombásan, gombás sertéspörkölt, sertéspörkölt csiperkegombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

505
sertéscomb 50 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
paprika 1 közepes db
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl
ételízesítő 1 teáskanál
laskagomba 30 dkg
csiperkegomba 30 dkg