Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéskaraj fokhagymás bundában

Sertéskaraj fokhagymás bundában
Sertéskaraj fokhagymás bundában
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a fokhagymát, ennél a receptnél a húsnak is, és a bundának is kellemes fokhagyma íze van. Én most rizzsel és joghurtos jégsalátával tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát nagyon apró darabokra vágjuk és beletesszük a tejbe.
  2. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd beáztatjuk a fokhagymás tejbe. Néhány órát állni hagyjuk.
  3. A tojást felverjük, beleteszünk 1 mk pirospaprikát és a lisztet.
  4. Folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a hús alól a fokhagymás tejet. Sűrű palacsintatészta állagú masszát kapunk.
  5. A húst sózzuk, borsozzuk, majd a tésztában alaposan megforgatjuk, és forró zsiradékban kisütjük.
  • elkészítettem: 16 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 342
elküldve: 7
receptkönyvben: 138
elkészítve: 8/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundás karaj, fokhagymás bundájú sertéskaraj, sertéskaraj fokhagymás bundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

505
sertés rövidkaraj 40 dkg
tej 1.5 dl
fokhagyma 4 gerezd
tojás 2 db
finomliszt 10 dkg
fűszerpaprika 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl