Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéskaraj uborkás hagymamártással

Sertéskaraj uborkás hagymamártással
Sertéskaraj uborkás hagymamártással
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a húsételeket, de mártással különleges ízt lehet neki adni. A mártásokot általában én találom ki és készítem is el, ez egy saját recept.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ajánlom akár vendégvárásra is!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kissé kiklopfoljuk és feltesszük vízbe főni.
  2. A mártást elkészítjük, a hagymát karikára vágjuk és az olajban megdinszteljük.
  3. Ha kész, felöntjük a tejszínnel, beletesszük a fűszereket, fokhagymát, lisztet, tejfölt és az apróra vágott uborkát.
  4. A húst kissé lepirítjuk olajon, ha megfőtt, ráöntjük a mártást és 1-2 perc alatt összefőzzük.
  5. Tálaljuk rizzsel vagy főtt burgonyával.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 200
elküldve: 3
receptkönyvben: 92
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkás-hagymás sertéskaraj, tejszínes-hagymás karaj, uborkás sertésszelet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

498
csontos sertéskaraj 1 kg
csemegeuborka 5 db
lila hagyma 4 db
főzőtejszín 1 dl
tejföl 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
finomliszt 2 evőkanál
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek