Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéskocsonya sok zöldséggel

Sertéskocsonya sok zöldséggel
Sertéskocsonya sok zöldséggel
240 perc / előkészület: 30 perc főzés: 210 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sertésköröm mindenképp ajánlott, mert abból fől ki a kocsonyásító anyag leginkább, ami szükséges, hogy biztosan megdermedjen. A többi húst variálhatjuk ízlés szerint. 

Ezek a zöldségek egy jó leves alapjai is, ezért itt sem rontanak a helyzeten. 

Többször kipróbált recept, mi így szeretjük!

hozzávalók / 7 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst jó alaposan megmossuk, majd a fazékba rakjuk, és majdnem a peremig felöntjük hideg vízzel, mehet bele a szemes fekete bors is, ha van teatojás az a legjobb.
  2. Főzés közben figyeljük, és habozzuk le folyamatosan, hogy szép tiszta legyen majd a kocsonyánk.
  3. Ha a hús megfőtt, ez kb 3 óra (kifőtt a csont a körömből), bezöldségeljük, és ízesítjük a többi hozzávalóval.
  4. Amint megfőtt (majdnem szétfőtt) a zöldség, készen vagyunk, el lehet zárni a tűzhelyet.
  5. A zöldséget kiszedjük belőle (arra nem lesz szükség), ha a fokhagyma benne marad, nem baj, a húst tálak aljára rakjuk, és rámerjük a levet, hogy nagyjából ellepje.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 517
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Géza és Kata

Mióta szakács: 2014.01.05.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tél
kalória: magas
mikor: uzsonna
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kocsonya zöldségekkel, kocsonya húsokkal, zöldséges kocsonya

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

906
sertésköröm 1.5 kg
sertésfarok 0.5 kg
sertésnyelv 0.5 kg
sertésfül 0.5 kg
sárgarépa 2 nagy db
fehérrépa 2 közepes db
vöröshagyma 1 nagy fej
fekete bors 1 ek
0 ízlés szerint
zeller 1 közepes db
karalábé 1 közepes db
babérlevél 1 db
fűszerpaprika 1 teáskanál
fokhagyma 1 fej
víz 7 l