Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésoldalas leves

Sertésoldalas leves
Sertésoldalas leves
140 perc / előkészület: 20 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mama receptje alapján! Nagyon finom és ízletes étel!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott és tisztított zöldségeket kevés sertészsíron lepirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és kis ideig tovább pirítjuk. Ne sokáig pirítsuk, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserű lesz!
  3. A tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprikát, a sertésoldalast, és felöntjük alaplével vagy vízzel.
  4. Fűszerezzük, és ízesítjük, készre főzzük. Csipetkével tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 091
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kónya Balázs

Mióta szakács: 2015.02.21.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsleves, húsleves sertésoldalasból, húsleves oldalasból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

391
sertészsír 1 ek
sárgarépa 4 közepes db
fehérrépa 4 közepes db
zeller 1 közepes db
karalábé 1 közepes db
újkrumpli 50 dkg
paradicsom 2 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
fűszerpaprika 4 ek
sertésoldalas 1 kg
zellerlevél 2 db
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
őrölt fűszerkömény 1 csipet
tárkony 1 csipet
szerecsendió 1 csipet
borókabogyó 2 kávéskanál
gyömbér 1 csipet
babérlevél 2 db
alaplé 1.5 l