Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésszűz currys tejszínmártással

Sertésszűz currys tejszínmártással
Sertésszűz currys tejszínmártással
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Omlós hús egy fűszeres-krémes mártással. Tálaljuk friss bagettel vagy rizzsel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst mossuk, szárazra itatjuk, 6 szeletre vágjuk. A hússzeleteket mustárral vékonyan megkenjük, majd egy-egy szelet baconbe tekerjük, és egy tűzállótálba helyezzük.
  2. A tejszínt egy kis lábasban a sűrített paradicsommal simára keverjük, felfőzzük. Sóval, borssal és curry porral ízesítjük. Kb. 2 percig főzzük, majd hozzákeverjük a petrezselymet.
  3. A fűszeres tejszínt a húsra öntjük. A 200 fokra (alul-felül sütés) előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 20-25 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 4 226
elküldve: 9
receptkönyvben: 99
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsis sertésszűz, göngyölt hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

787
sertésszűz 350 g
mustár 1 ek
bacon 6 szelet
habtejszín 250 ml
sűrített paradicsom 1 ek
curry por 1 ek
petrezselyem 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint