Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéstarja joghurtos grillpácban

Sertéstarja joghurtos grillpácban
Sertéstarja joghurtos grillpácban
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy vendégségben ettem az így bepácolt grillhúst, azóta csak így készítem! Szárnyashoz és sertéshez is kiváló!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, majd kiklopfoljuk.
  2. Az olajban elkeverjük a fűszersót. Bekenjük vele a húsokat. A húsok egyik felére mustárt kenünk, és egy tálba fektetjük.
  3. Minden réteg tetejére natúr joghurtot kenünk, és megszórjuk apróra vágott fokhagymával.
  4. A sertést legalább 12 órát, a szárnyast 6 órát hagyjuk benne állni, majd grillen kisütjük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 288
elküldve: 1
receptkönyvben: 52
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

kisanci

Mióta szakács: 2015.07.04.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

grillezett tarja, mustáros sertéstarja grillen sütve, pácolt tarja grillezve

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

769
sertéstarja 1.5 kg
mustár 10 teáskanál
joghurt 400 g
fokhagyma 1 fej
napraforgó olaj 2 dl
fűszersó 5 kávéskanál