Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Shakshuka LoveCloudlet konyhájából

Shakshuka LoveCloudlet konyhájából
Shakshuka LoveCloudlet konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ennek a receptnek Steiner Kristóf volt az ötletadója. Az eredeti receptet saját ízlésemre formáltam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat felmelegítjük, erre jön a hagyma és a fokhagyma, só, bors, pirospaprika.
  2. Ha már illatozik, megy rá a felcsíkozott paprika. Hagyjuk kicsit pirulni.
  3. Pirulás után 1 evőkanál sűrített paradicsomot teszünk a paprikás alaphoz, majd a reszelőn lereszelt paradicsomot.
  4. Kis lángon 15 percig rotyogtatjuk. Amikor már sűrűsödik az egész, ráütjük a 4 tojást, és fedő alatt készre sütjük. Pirítóssal vagy friss bagettel isteni.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 012
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

LoveCloudlet

Mióta szakács: 2016.02.27.
6 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

keleti lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

304
olívaolaj 3 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
paradicsom 3 közepes db
paprika 1 közepes db
füstölt pirospaprika 1 kávéskanál
sűrített paradicsom 1 ek
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
tojás 4 db