Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Skordalia

Skordalia
Skordalia
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradék száraz kenyér felhasználására alkalmas isteni fokhagymás kence Görögországból.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Bár kenyérkrém, roppanós kenyérszeletekre kenve mennyei! Ugyanakkor mártogathatunk bele zöldségeket vagy olajbogyót.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret beáztatjuk, kicsavarjuk, és aprítóba tesszük.
  2. Hozzáadjuk a sót, borsot, a zúzott fokhagymát, a borecetet és a darált diót.
  3. Zúzzuk össze, majd adjuk hozzá az olajat. Kicsit dolgozzuk össze.
  4. Mehet bele a joghurt, keverjük el jól, majd tálalásig tartsuk hűtőben.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 704
elküldve: 8
receptkönyvben: 552
elkészítve: 18/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
536 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

diós mártogatós, görög kence

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

150
kenyér 1 szelet
fehérborecet 1 ek
dió 1 marék
1 tk
fokhagyma 3 gerezd
görög joghurt 200 ml
olívaolaj 0.5 dl