Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Slow cooker chicken

Slow cooker chicken
Slow cooker chicken
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kellett valami újítás, és ez volt a legszimpatikusabb recept, amit találtam. Az ananász a saját ötletem volt, de nem rontotta el ezt a remek ételt. Igaz, az orosz dresszing miatt kicsit kételkedtem benne, de a végeredmény nagyon finom lett. Ráadásul egy nagyon jó választás, ha az embernek sok otthon a dolga, nem egy nagy figyelmet igénylő étel.

hozzávalók / 2 adag

hús

orosz dresszing

Szólj hozzá!

elkészítés

hús

  1. Keverjük össze a befőttet, a dresszinget és az alaplevet, valamint kockázzuk bele az ananászt.
  2. Öntsük a csirkére. Tegyük fel főni.
  3. 1 órát főzzük magas hőfokon, majd vegyük takarékra, és főzzük további 3-4 órán át.
  4. Tálalás előtt a húst fejtsük le a csontról, és szedjük szálaira.
  5. Rizzsel tálaljuk.

orosz dresszing

  1. A hozzávalókat keverjük össze egy kis tálkában.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 177
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ribizli

Mióta szakács: 2015.03.09.
13 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ananászos-barackos csirke, gyümölcsös csirke, ananászos-barackos csirke orosz dresszinggel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

580
csirkemell (csontos) 30 dkg
sárgabarackbefőtt 50 dkg
alaplé 3 dl
ananász 0.5 db
mustár 1 ek
ketchup 1 ek
majonéz 4 ek
bors 1 csipet
ecet 0.5 ek
worcestershire-szósz 0.5 teáskanál