Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkába göngyölt datolya tapas

Sonkába göngyölt datolya tapas
Sonkába göngyölt datolya tapas
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy spanyol étteremben ettem, azóta én is elkészítem, nagyon ízlett eddig minden vendégemnek.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki nem szereti a sajtot tehet bele egy fél diószemet.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A datolyát hosszába bevágjuk, a magokat eltávolítjuk. Sajtot teszünk a mag helyére, majd baconnel becsavarjuk.
  2. Átszúrjuk egy fogpiszkálóval, és mehet a sütőbe 5-10 percre.
  • sütési hőfok: 150°C
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 280
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

joeanne

Mióta szakács: 2012.04.23.
17 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: spanyol
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

baconba göngyölt datolya, gorgonzolás datolya, datolyafalatok begöngyölve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Thu, 2012-05-03 20:19

Kedves Joeanne! Nagyon jó kis recept. Milyen gorgonzolát használsz hozzá. Feltétlenül kipróbálom. Üdv: Évi néni

joeanne
joeanne / joeanne Fri, 2012-05-04 11:18

A loviliot a Lidl-ből de a roquefort is nagyon jó hozzá . Azt viszont mindegy melyik fajtát. Èn külföldröl szerzem be. Ott sokkal jobb fajta sajtok vannak mint itt. Örülök hogy tetszik . Üdv Joeanne

497
datolya 16 db
bacon 16 szelet
gorgonzola 150 g