Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkalében főtt babfőzelék

Sonkalében főtt babfőzelék
Sonkalében főtt babfőzelék
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mélyhűtőben ott sorakoztak a lefagyasztott sonkalés üvegek.

hozzávalók / 6 adag

A főzelékhez

A rántáshoz

ajánlat

Pörkölt, sült kolbász, én most sonkás-sajtos kolbászt pirítottam hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk.
  2. Másnap leöntjük róla a vizet és átmossuk.
  3. A sonkalét ráöntjük a babra, beleteszünk egy fej vöröshagymát, babérlevelet, és feltesszük főni.
  4. Az olajból, pirospaprikából, lisztből rántást készítünk, és ha puhára főtt a bab, berántjuk vele a főzeléket.
  5. Ha nem volt elég sós a sonkalé, még sózzuk, borsozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 12 229
elküldve: 3
receptkönyvben: 59
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Jucci

Mióta szakács: 2011.07.11.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

szárazbab főzelék, sonkalében főtt szárazbab főzelék, főzelék tarkababból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

301
fejtett bab 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
babérlevél 0 ízlés szerint
sonkalé 1.5 l
fűszerpaprika 1 kk
finomliszt 1 csapott ek
napraforgó olaj 1 ek