Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-burgonyás lepény

Sonkás-burgonyás lepény
Sonkás-burgonyás lepény
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, gyors ebéd vagy vacsora. Ajánlom az elkészítését. :)

hozzávalók / 3 adag

Lepényhez

Tálaláshoz

Tetejére

Sütőzsiradék

Lepényhez
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összedolgozzuk, lisztezett felületen 1,5 cm vastagra ellapítjuk.
  2. Egy nagyobb fánkszaggatóval vagy pohárral kiszúrjuk.
  3. Felhevített étolajban szép pirosra sütjük.
  4. A tálaláshoz lévő anyagokat elkeverjük, és a kisült lepényeken elosztjuk. Egy szelet paradicsomot teszünk a tetejére, reszelt füstölt sajttal megszórjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 707
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
293 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: lángos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplilepény, krumplilángos

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

854
burgonya 60 dkg
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
feketeerdő sonka 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 2 dl
petrezselyem 4 szál
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
paradicsom 1 közepes db
füstölt sajt 10 dkg