Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás kukoricasaláta

Sonkás kukoricasaláta
Sonkás kukoricasaláta
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsok mellé, vagy akár önmagában is fogyasztható.

hozzávalók / 4 adag

  • 30 dkg konzerv kukorica
  • 20 dkg sonka
  • 4-5 db csemegeuborka
  • 20 dkg gomba
  • 3 dl tejföl
  • 2 dl majonéz
  • 1 szál póréhagyma
  • só, bors
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szeletelt gombát kevés olajon megpároljuk.
  2. A sonkát és a csemegeuborkát felkockázzuk, a póréhagymát felkarikázzuk.
  3. A kihűlt gombát, kukoricát, sonkát, csemegeuborkát és a póréhagymát összekeverjük a tejföllel és a majonézzel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  4. Egy tányérra két kupacba halmozzuk, és kukorica alakot formálunk belőle.
  5. Kukoricaszemekkel kirakjuk, a póréhagyma zöld részével dekoráljuk a kukorica leveleit.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 078
elküldve: 1
receptkönyvben: 87
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes kukoricasaláta gombával és sonkával, gombás-sonkás kukoricasaláta, majonézes kukoricasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!