Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás makaróni saláta

Sonkás makaróni saláta
Sonkás makaróni saláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom hideg saláta.

Önálló ételként is fogyasztható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A makarónit 6-7 centis darabokra tördeljük, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, hideg vízzel lehűtjük.
  2. Kisebb kockákra vágjuk a többi hozzávalót.
  3. A majonézt összekeverjük a tejföllel és a ketchuppal, borssal és az apróra vágott petrezselyemmel.
  4. A lehűtött tésztát összekeverjük a majonézes sonkával, uborkával és a többi hozzávalóval. Tálaláskor citromkarikával és petrezselyemzölddel díszítjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 777
elküldve: 6
receptkönyvben: 158
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Mara

Mióta szakács: 2013.05.28.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés tésztasaláta, makarónis hússaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

471
makaróni 20 dkg
bors 1 csipet
0 ízlés szerint
csirkemell sonka 20 dkg
csemegeuborka 10 dkg
majonéz 6 ek
tejföl 4 ek
ketchup 1 ek
paradicsom 1 közepes db
sajt 10 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint
citrom 1 db