Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal

Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal
Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal
13 perc / előkészület: 1 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. Közben a paradicsomot nyolcadoljuk, a fokhagymát aprítjuk, a sajtot lereszeljük.
  3. Egy serpenyőben, olívaolajon összekeverjük a pestót a főzőtejszínnel és a fokhagymával. Felrottyantjuk. Rászűrjük a tésztát.
  4. Tálalunk. A tányérra szedünk a tésztából, teszünk rá paradicsomot és olívabogyót, szórunk rá chilit és sajtot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 319
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pestós tészta, pestós ravioli parmezánnal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

891
tészta 25 dkg
pesto 8 ek
fokhagyma 2 gerezd
paradicsom 1 közepes db
zöld olajbogyó 12 db
chili 3 db
parmezán sajt 5 dkg
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
főzőtejszín 2 ek