Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-sajtos chec

Sonkás-sajtos chec
Sonkás-sajtos chec
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegtálakhoz kitûnõ! Én ezzel fogadtam a vendégeim.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojássárgákat simára keverjük a margarinnal (egyenként adjuk a margarinhoz).
  2. A tojásfehérjéket kevés sóval habbá verjük, s a liszttel együtt a tojásos margarinhoz keverjük.
  3. A préseltsonkát, a sajtot apróra vágjuk, s óvatosan a masszához keverjük.
  4. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd egy kivajazott, sütõpapírral bélelt, hosszúkás kalácsformában készre sütjük.
  5. Hagyjuk kihűlni, s csak aztán szeleteljük.

  • sütési hőfok: 160°C
  • tepsi mérete: 28x10x7 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 583
elküldve: 0
receptkönyvben: 208
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Tünde

Mióta szakács: 2010.10.25.
44 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

sonkás tojásos rúd, sajtos sonkaszeletek hidegtálhoz, sonkás hidegtál falatok

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bató Edit
Bató Edit Wed, 2010-12-15 13:38

Ez igazán szépséges és étvágygerjesztő. Nagyon ügyes vagy! Ki fogom próbálni, köszönöm. Üdv.Edit

724
gépsonka 30 dkg
trappista sajt 30 dkg
tojás 6 db
finomliszt 4 púpozott ek
margarin 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint