Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-sajtos rántott palacsinta

Sonkás-sajtos rántott palacsinta
Sonkás-sajtos rántott palacsinta
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk a palacsintát, minden formában!:)

hozzávalók / 4 adag

A palacsintához (12 db)

A töltelékhez

A panírozáshoz és a sütéshez

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kisütjük a palacsintákat, közben elkészítjük a tölteléket.
  2. A sonkát apró kockára vágjuk, majd összekeverjük a tejföllel, a sajttal és a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk.
  3. A palacsintákat megtöltjük, majd batyu formájúra hajtjuk, lisztezzük, tojásba forgatjuk, zsemlemorzsába hempergetjük, és bő olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 762
elküldve: 6
receptkönyvben: 105
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikszi

Mióta szakács: 2013.02.02.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sonkás sajtos palacsinta rántva, panírozott sonkás sajtos palacsinta, rántott palacsinta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Wed, 2016-06-08 16:43

Egyszerűségében remek! Elkészítve, mentve. Csak salátával is több, mint laktató. Köszi a receptet.

szaboadel
szaboadel Sat, 2013-02-23 17:34

Kedves "Nikszi"!
Köszi a receptet, elmentettem, ki fogom próbálni, mi is nagyon szeretjük a palacsinta
minden változatát - édes és sós is jöhet-.
Üdv. további szép napot kívánok: Adél

1541
finomliszt 12.5 dkg
tojás 2 db
1 csipet
tej 2.5 dl
vaj 4 dkg
napraforgó olaj 6 teáskanál
sonka 15 dkg
sajt 15 dkg
tejföl 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl
tartármártás 8 ek