Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-sajtos sertésszűztekercs

Sonkás-sajtos sertésszűztekercs
Sonkás-sajtos sertésszűztekercs
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom húsétel.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd egy körülbelül 0,5 cm vékony szeletté vágjuk. A húst a paprikakrémmel megkenjük, ráhelyezzük a sonkaszeleteket, megszórjuk a sajttal, feltekerjük, és konyhacérnával megkötözzük. A tekercset az olívaolajjal megkenjük.
  2. Egy serpenyőt felhevítünk, a tekercset oldalanként 2-2 percig sütjük. Sóval, borssal fűszerezzük. A vajat vékony szeletekre vágjuk, a húsra rendezzük, megszórjuk a letépkedett kakukkfűlevelekkel.
  3. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és 15 percig sütjük. Kivesszük, 10 percet hagyjuk állni, majd szeletekre vágjuk, és tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 608
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1968 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás-sajtos sertésszűz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

329
sertésszűz 400 g
paprikakrém 1 ek
főtt sonka 60 g
sajt 60 g
olívaolaj 1 ek
vaj 25 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 2 szál