Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-tejfölös-ketchupos buci

Sonkás-tejfölös-ketchupos buci
Sonkás-tejfölös-ketchupos buci
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A barátom mutatta, először furcsállottam, fintorogtam, de amikor megkóstoltam, hűha. Nagyon jó, egyszerű, és hamar kész.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkát feldaraboljuk, a sajtot lereszeljük, és egy nagy tejföllel összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni, hogy összeérjenek az ízek. Fél óra minimum, maximum egy nap.
  2. A félkész bagetteket félbevágjuk, és megkenjük ketchuppal.
  3. Rátesszük a sonkás krémet, betesszük az előmelegített sütőbe, és 180 °C 15 percig sütjük, majd 200 °C-on 5 percig körülbelül, csak hogy megpiruljon egy parányit.
  4. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd lehet falatozni.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 820
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

pukapuka

Mióta szakács: 2013.12.19.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 3 főre
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

melegszendvics, ketchupos melegszendvics, sonkás-tejfölös melegszendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

551
selyemsonka 20 dkg
feketeerdő sonka 10 dkg
sajt 10 dkg
tejföl 250 ml
bagett 6 szelet
ketchup 10 ek