Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-tormás grillezett szendvics camembert sajttal

Sonkás-tormás grillezett szendvics camembert sajttal
Sonkás-tormás grillezett szendvics camembert sajttal
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az a jó ebben a szendvicsben, hogy simán össze lehet dobni a húsvéti maradékok felhasználásával!

hozzávalók / 2 adag

A tormakrémhez

A szendvicsekhez

Szólj hozzá!

elkészítés

A tormakrémhez

  1. Elkészítjük a tormás mártást: ehhez a vajat egy kisebb edényben felolvasztjuk, majd amikor már bugyog, hozzákeverjük a lisztet, és alaposan elkeverjük.
  2. Több részletben felöntjük a tejjel, és ahogy sűrűsödik, mindig csomómentesre keverjük.
  3. Sóval, borssal és tormával ízesítjük, majd félretesszük kicsit hűlni és sűrűsödni.

A szendvicsekhez

  1. A szendvicsek összeállításához megkenjük az egyik szeletet vékonyan a tormakrémmel, majd egy-egy szelet sonkát fektetünk rá.
  2. Erre jöhet a camembert sajt, majd pedig egy újabb szelet kenyér.
  3. A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk, majd megsütjük benne a szendvicsek mindkét oldalát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 353
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

serpenyős sonkás szendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1190
vaj 30 g
finomliszt 2 csapott ek
tej 200 ml
1 kávéskanál
fehér bors 2 csipet
ecetes torma 2 teáskanál
kenyér 8 szelet
sonka 10 dkg
camembert sajt 125 g
vaj 50 g