Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-zöldséges tésztasaláta

Sonkás-zöldséges tésztasaláta
Sonkás-zöldséges tésztasaláta
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most csak ilyen formájú tésztám volt itthon, de azért nagyon finomra sikeredett. A grill partyk elengedhetetlen kelléke. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A majonézt keverjük össze a joghurttal és tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és hígítsuk a csemegeuborka levével (kb. 1 dl-t szoktam hozzá keverni). Ha szükséges, tegyünk hozzá egy kevés édesítőt vagy porcukrot. Adjuk hozzá a nagyon finomra vágott hagymát.
  2. Főzzük ki a tésztát sós vízben és szűrjük le, majd várjuk meg, míg az teljesen kihűl. A megtisztított sárgarépát reszeljük le, a sajtot, csemegeuborkát, almát, pritaminpaprikát és sonkát kockázzuk fel. Keverjük a kihűlt tésztát össze az öntettel és a zöldségekkel, sonkával. Ha szükséges, fűszerezzük ismét.
  3. Tegyük hűtőbe mielőtt tálalnánk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 2 751
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: német
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tésztasali

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

920
tészta 250 g
majonéz 300 g
joghurt 100 g
főzőtejszín 50 ml
csemegeuborka 5 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
alma 1 közepes db
edami sajt 150 g
lila hagyma 1 közepes db
porcukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
pritaminpaprika 1 db
gépsonka 150 g