Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkával töltött dagadó (Töltött dagadó 2.)

Sonkával töltött dagadó (Töltött dagadó 2.)
Sonkával töltött dagadó (Töltött dagadó 2.)
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Töltött hús variáció.


hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vacsorára. Ezúttal káposztával rakott krumplipürét és boros vajon párolt almaszeleteket adtam köretnek.


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dagadót hosszú, keskeny pengéjű késsel felszúrjuk, a főtt sonkát apróra vágjuk, a hagymát kockázzuk.
  2. Vízben áztatjuk a kenyeret, kinyomjuk.
  3. Összekeverjük a tölteléket: az áztatott kenyér, hagyma, sonka, tojás, só, bors, petrezselyemzöld.
  4. A masszát a húsba töltjük.
  5. A tepsibe olajat öntünk, enyhén megsózzuk.
  6. Ráfektetjük a töltött húst, megsózzuk, olajjal kenjük, vizet öntünk mellé.
  7. Lassú tűzön pirosra sütjük, szeletelve tálaljuk, a pecsenyelével meglocsoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 781
elküldve: 2
receptkönyvben: 94
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

dagadó sonkával töltve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gaba
Gabci Apó / gaba Tue, 2008-10-14 16:02

Kedves Ildikó!

Gratula a recepthez és a fotóhoz is egyaránt :-) nagyon tasty G:-)

1524
sertésdagadó 1 kg
kenyér 2 szelet
sonka 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
tojás 1 db
petrezselyem 10 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl