Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sopszka saláta

Sopszka saláta
Sopszka saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuper finom, egyszerűen előállítható saláta, lelkét a juhsajt adja, én néha juhtúróval helyettesítem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Magában, pirítóssal, sült húsok köreteként.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket felkockázzuk, egy tálba rendezzük.
  2. Megöntözzük olívával és borecettel, ízesítjük kis sóval.
  3. Tetejét megszórjuk kockára vágott juhsajttal.
  4. Behűtve kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 92 937
elküldve: 9
receptkönyvben: 995
elkészítve: 17/33
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: bolgár
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

bolgár juhsajtos saláta, saláta juhsajttal

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

maipo
maipo Mon, 2012-01-02 22:39

Köszönöm a receptet, imádom ezt a salit, de szerintem úgy az igazi, ha nem benne van a juhsajt, hanem tálaláskor ráreszelve. hmmmmmm... nyami :-)

koprim
koprim Mon, 2011-10-31 19:18

Szia!Érdeklődni szeretnék, hogy almaecettel is működhet?Nálam az van itthon, a borecetet nem is ismerem. Nagy különbség van köztük?Üdv:M.

kh
Jahin / kh Thu, 2011-11-03 22:57

Szia!Biztos jó almaecettel is,kinek mi,részemről a vörösborecetre szavazok.Ízben nekem elég nagy a különbség,szoktam almaecetet használni,de nem ehhez a salátához.Inkább pár csepp citromlét tennék rá,ha nem lenne borecetem,de nyugodtan lehet kísérletezni.Üdv:H.

anikusz
Anikusz / anikusz Tue, 2011-04-12 15:52

Imádom ezt a salátát és Bulgáriát, de valahogy én mindig úgy szerettem jobban ezt a salit, ha a sajt rá van reszelve, ami persze nem könnyű, de akkor jobban eloszlik a juhsajt íze. Köszi a receptet!

kh
Jahin / kh Tue, 2011-04-12 22:25

Nincs mit anikusz!Nekem vagdosva,reszelve bárhogy jó!Csak legyen már hozzá igazi nyári, magyar paradicsom,uborka meg paprika!Meg nyár!:-)

rizsa
rizsa Wed, 2010-03-31 12:26

Istenem, de sokat ettünk Bulgáriában. És hogy szeretem. Köszönöm, hogy felraktad. Húsvétra a nagy vendégjárásra biztos elkészítem a grillezéshez.

Kata

kh
Jahin / kh Wed, 2010-03-31 19:41

Én is utazások során kaptam rá...:-) Figyelmedbe ajánlom Wellness sali receptemet is grillezéshez,ha nagy a társaság.:-)Azt a receptet szoktam még turbózni egy pár marék főtt durum pennével sütögetéskor.Kellemes Ünnepeket!Üdv:Hajni

256
kígyóuborka 50 dkg
paradicsom 6 db
tv paprika 2 db
lila hagyma 1 közepes fej
juhsajt 15 dkg
olívaolaj 3 ek
fehérborecet 1 ek
0 ízlés szerint