Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös-barbecue szószos csirkemell

Sörös-barbecue szószos csirkemell
Sörös-barbecue szószos csirkemell
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Találtam egy sört a hűtőben :).

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk.
  2. A 2 evőkanál sört összekeverjük a sóval és a borssal, babérlevéllel.
  3. Bepácoljuk a csirkét. (Minél tovább hagyjuk állni, annál jobb.)
  4. Forró serpenyőben a 2 ek olajon megpirítjuk a husik mindkét oldalát.
  5. Utána kis lángon hozzáadjuk a 3 ek sört és a barbecue szószt. Elsütjük a szószt. Folyamatosan mozgassuk benne a husikat, nehogy leégjen.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 11 412
elküldve: 0
receptkönyvben: 295
elkészítve: 7/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sörös grillezett csirkemell, sörben pácolt csirke barbecue szósszal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szneki
Szneki / szneki Sat, 2011-05-28 17:04

Köszi a gyors választ!:)
Én a barna rizst nem csípem,de csakis azért,mert olyan sokáig főőő,hogy bedilizek:)
Majd beszámolok az eredményről,ha elkészítem.
Üdv.:Zsuzsi

szneki
Szneki / szneki Sat, 2011-05-28 14:09

Kedves Blondevilke!
azt szeretném megkérdezni, hogy a barbecue szósz milyen típusú volt?Amit a boltban lehet kapni,vagy valami saját gyártmány?
Nagyon ötletes kis recept,ki fogom próbálni:)köszi:)
Ja,igen,mivel etted,rizs,burgonya?
Köszi a választ!
üdv..Zsuzsi

blondevilke
Blondevilke / blondevilke Sat, 2011-05-28 15:16

Szia Zsuzsi!
A köret nálam mindig, mindennap barnarizs (diéta miatt). De van amikor azt is megízesítem, hogy ne legyen olyan uncsi.
A barbecue szósz: A pasim tortilla chipshez vett barbecue ízű mártogatóst, ha jól emlékszem a spar-ban (azóta már elfogyott).Abból csentem el egy kicsit ízesítéshez, mert nem volt itthon a kedvenc fűszerem. Amúgy a barbecue-s villámpácot (knorr) szoktam használni szósz helyett.
Remélem ízleni fog, ha megcsinálod.
blondevilke

747
csirkemell filé 50 dkg
sör 20 ml
barbecue szósz 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 3 db
olívaolaj 2 ek