Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös bundában sült hús

Sörös bundában sült hús
Sörös bundában sült hús
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valahol ettem ilyet, megtetszett az egyszerűsége, és nagyon fincsinek találtam.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ha már a hússal kapcsolatos összes ötletből kifogytatok, ha gyorsan, finomat akartok készíteni...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst besózzuk (én pásztorsót használok: sót, borsot, pirospaprikát, ételízesítőt összekeverem, ezzel szórom be a hússzeleteket).
  2. A lisztet, sört, tojást, bazsalikomot, oregánót összekeverjük.
  3. A hússzeleteket először lisztben, majd a sörös masszában meghempergetjük, forró olajban sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 767
elküldve: 0
receptkönyvben: 140
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

befa

Mióta szakács: 2010.05.29.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: sörös receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundás hús sörrel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

692
sertés rövidkaraj 1.2 kg
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
sör 2 dl
bazsalikom 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint