Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös csirkemáj

Sörös csirkemáj
Sörös csirkemáj
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan valami finomat! Rizzsel vagy bagettal.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és a forró olajban megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a májat és a majorannát, összekavarjuk, felöntjük a sörrel. Fedő alatt kb. 10-15 percig főzzük, amíg a levet teljesen elfövi.
  3. Sóval, borssal fűszerezzük, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, és zsírjára sütjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 204
elküldve: 1
receptkönyvben: 120
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: sörös receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemáj barna sörrel, sült máj

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

315
csirkemáj 400 g
vöröshagyma 1 db
napraforgó olaj 1 ek
barna sör 100 ml
majoranna 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint