Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös csirkeszárnyak

Sörös csirkeszárnyak
Sörös csirkeszárnyak
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek különlegesebb ételeket is kipróbálni, hogy sikerül-e, és ízletes lesz-e! Szerencsére telitalálat lett!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megmossuk, majd leperzseljük a pici pihéket, ha vannak rajta, majd mégegyszer megmossuk.
  2. A fokhagymát megpucoljuk, és fokhagymanyomón átnyomjuk. Sóval és fokhagymával bekenjük a csirkéket.
  3. Majd forró olajban megsütjük.
  4. Egy másik serpenyőbe kis olajat öntünk, majd beleöntjük a sört . Hozzáadjuk a fűszereket, ée az apróra vágott hagymát.
  5. Ezt jól összeforraljuk, és hagyjuk , hogy a hagyma megpuhuljon. Majd hozzáadjuk a burgonyapelyhet, és összekavarjuk.
  6. Végül beletesszük a csirkeszárnyakat, és kavargatva főzzük még kb. 5 percig. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 318
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, Halloween, születésnap, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: sörös receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkeszárnyak sörös bundában, sörös fokhagymás csirke, csirkeszárnyak fokhagymával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

alexandra_1990
alexandra_1990 Fri, 2012-01-27 16:32

Bocsi a hozzászólásért, de ez a recept nem gluténmentes, mivel sör van benne és én a gluténmentes kategóriában találtam. Nem tudom kinek kell ezt jelezni, de megtévesztő lehet!!

1242
csirkeszárny 6 db
sör 2 dl
fokhagyma 3 gerezd
burgonyapehely 5 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
cukor 1 teáskanál
gyömbér 1 kk
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 dl