Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sós-ragadós sült csirkeszárnyak

Sós-ragadós sült csirkeszárnyak
Sós-ragadós sült csirkeszárnyak
80 perc / előkészület: 30 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sosincs itthon zacskós pácom, csak fűszereim, imádok pepecselni a pác készítéssel. Imádom az illatokat. :) A csirkeszárny pedig sütve a gyengém, főleg ha jó sós és ragadós. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Krumplipürével, hasábburgonyával, de mi friss kiflivel ettük, és isteni volt. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztítjuk.
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beledobjuk a csirkeszárnyakat, és jól összeforgatjuk. Hagyjuk állni fél órát, persze az sem baj, ha többet áll.:)
  3. A páccal együtt beleöntjük a sütőfóliába, majd előmelegített sütőbe dugjuk.
  4. 45 percet sütjük, majd kiöntjük a tepsibe a fólia tartalmát, és grill funkción öt percet pirítjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 621
elküldve: 2
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Henyanya

Mióta szakács: 2012.01.27.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkeszárnyak, pácolt csirkeszárny, sült csirkeszárny fűszeres pácban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

830
csirkeszárny 6 db
napraforgó olaj 1 dl
kakukkfű 2 tk
rozmaring 2 tk
worcestershire-szósz 2 ek
fokhagymapor 2 tk
mustármag 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint