Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sóskafőzelék tejmentesen másként

Sóskafőzelék tejmentesen másként
Sóskafőzelék tejmentesen másként
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Idén még a szezon kezdete előtt nagyon megkívántam, így vásároltam fagyasztott formában. Régen úgy készítettem, hogy nyersen beleütöttem a tojásokat, és azok a főzelékben főttek meg. Most siettem, így a tojás külön főtt, viszont dekorációnak sem lett utolsó :) !

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Hozzá teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret fogyasztottam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon felolvasztjuk a sóskát, amikor már pépes állagú, akkor a lisztből a rizstejjel habarást készítünk.
  2. Hozzáöntjük a sóskához, és néhányszor hagyjuk pöffenni, majd a cukrot hozzáadjuk, megvárjuk amíg elolvad,  és akár már ehetjük is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 33 876
elküldve: 1
receptkönyvben: 65
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Puzsi

Mióta szakács: 2010.11.11.
85 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sóskafőzelék rizstejjel, tejmentes sóskafőzelék, sóskamártás

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

234
sóska 450 g
rizstej 1 dl
finomliszt 3 evőkanál
napraforgó olaj 1 ek
cukor 3 ek