Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sóskamártás Katharosz konyhájából

Sóskamártás Katharosz konyhájából
Sóskamártás Katharosz konyhájából
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pikáns íze miatt húsok mellé kiváló.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított sóskát kevés zsiradékon pici sóval fedő alatt pépesre pároljuk, néha megkeverjük.
  2. Közben a tejfölt simára keverjük a liszttel, majd fokozatosan adagolva felöntjük a vízzel, így nem lesz csomós.
  3. Végül lassan adagolva a sóskához adjuk a szükséges mennyiséget. Ízlés szerint cukrozzuk, és kevergetve jól kiforraljuk.
  4. Átpasszírozni nem szükséges, ha kellően pépesre pároltuk.
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 26 568
elküldve: 1
receptkönyvben: 64
elkészítve: 14/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
454 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szezon: tavasz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölös sóskamártás, mártás sóskából, sóskapüré

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evamama66
evamama66 Thu, 2015-03-26 19:10

Szerbusz Kati néni! A mamám is így szokta készíteni,már van a kertben sóska csipegetem a levelét és alig várom hogy a mamám levágja és megcsinálja nagyon szeretem :) Zsófi vagyok!

Edit64
Edit64 Fri, 2013-06-14 08:46

Szia Kata )
Elkészítettem a finom sóskádat )) Köszönet érte ))

Edit

248
sóska 1 kg
napraforgó olaj 1 ek
tejföl 2 dl
finomliszt 4 evőkanál
1 csipet
cukor 4 ek
víz 8 dl