Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Souvlaki ahogy Éva készíti

Souvlaki ahogy Éva készíti
Souvlaki ahogy Éva készíti
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy görög étteremben fogyasztottam először ezt az ételt. Majd egy receptoldalon rátaláltam a receptre. Azóta minden családi grillezésnél elkészítem, mert annyira ízletes. Szinte tombolnak az ízek a szájban, egy görög salátával és tzatzikivel együtt fogyasztva.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Kínálhatunk hozzá citrom szeleteket, tzatziki öntetet, görög salátát, friss puha kenyeret

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéshúst kisebb szeletekre vágjuk.
  2. Elkészítjük a páclevet, majd bepácoljuk a felszeletelt húst. Jó, ha egy éjszakán keresztül áll a páclében.
  3. Majd grillezés előtt a fapálcikákat vízbe áztatjuk, feltűzzük rá a húsdarabokat, és grillezzük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 144
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.15.
153 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: görög
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

suflaki, grillezett sertéstarja, tarja szeletek nyárson

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

612
sertéstarja 1 kg
citromlé 30 ml
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 8 ek
oregánó 1 kk
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint