Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sovány túrós zöldbab

Sovány túrós zöldbab
Sovány túrós zöldbab
65 perc / előkészület: 5 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A zöldbabot eddig maximum palóclevesben ettem meg. Nem szerettem soha. Időnként előveszem azokat az alapanyagokat, amiket nem szeretek, és újra megkóstolom, hátha... Most is így történt, és egész fincsi lett, kezdek megbarátkozni a babbal.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ez az étel köretként vagy önnálló ételként is megállja a helyét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Keverjük össze a babot és a túrót egy tepsiben.
  2. Fűszerezzük meg. Öntsük fel vízzel.
  3. Fedjük le alufóiával.
  4. Sütőben süssük meg.
  5. A végén fólia nélkül süssük még 10-20 percig.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 6 479
elküldve: 0
receptkönyvben: 129
elkészítve: 4/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

sütőben sült túrós zöldbab, zöldbabos egytálétel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

121
zöldbab 500 g
sovány túró 250 g
olívaolaj 1 ek
füstölthús kocka 1 db
paprikakrém 1 ek
gulyáskrém 0.5 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
babérlevél 5 db
víz 1 dl