Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spagetti debreceni módra

Spagetti debreceni módra
Spagetti debreceni módra
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azért debreceni, mert debreceniből és Debrecenben készült. :) A gyorsan és könnyen elkészíthető, pár hozzávalóból álló, olasz tésztaételek ihlették, melyet némi magyaros ízvilággal bolondítottam meg.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sok-sok reszelt sajttal!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spagettinek felforraljuk a vizet kevés sóval és olajjal. Kifőzzük a tésztát.
  2. Ezalatt a hagymát szeletekre, a debrecenit félkarikákra, a tarját pedig kockákra vágjuk. 
  3. Egy magas falú serpenyőben kevés olajat hevítünk, erre dobjuk a hagymát, amit borsozunk és kicsit sózunk.
  4. Ha már puha, mehet rá a tarja, ha kicsit az is megpirult, jöhet a kolbász. Ízlés szerinti mennyiségű (csípős) paprikakrémmel összekeverjük (én egy teáskanálnyit tettem bele), és készre sütjük-pároljuk. A legvégén dobjuk rá a durvára vágott petrezselymet. 
  5. A kifőtt tésztát összekeverjük a kolbászos raguval, és pár percig még együtt melegítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 566
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

vNóra

Mióta szakács: 2011.05.08.
44 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

debrecenis-tarjás spagetti, Spaghetti alla Debrecen, kolbászos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

548
spagetti tészta 25 dkg
debreceni kolbász 20 dkg
sertéstarja 30 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
csípős paprikakrém 1 teáskanál
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek