Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spagetti saláta Katca konyhájából

Spagetti saláta Katca konyhájából
Spagetti saláta Katca konyhájából
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szilveszteri buli alkalmával készítette el sógornőm ezt a laktató, ízletes salit. Azóta minden szilveszterkor elmaradhatatlan az asztalról.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a spagettit.
  2. A majonézből, mustárból, cukorból, sóból, citromléből, tejfölből tartárt készítünk. Jó sok legyen, mert a tészta felszívja majd. (Én egy nagy és egy kicsi tejfölből szoktam.)
  3. Amíg hűl a tészta, addig a hozzávalókat- sonkát, ubit, sajtot- kis kockákra vágjuk, és belekeverjük a tartárba.
  4. Mikor meghűlt a tészta, azt is hozzákeverjük a tartárhoz.
  5. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 15 664
elküldve: 2
receptkönyvben: 117
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Katca

Mióta szakács: 2014.04.24.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

sonkás-ubis-sajtos tésztasaláta, tartár mártásos tésztasaláta, sonkás tésztasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

567
spagetti tészta 50 dkg
kígyóuborka 1 közepes db
sonka 20 dkg
sajt 20 dkg
majonéz 10 ek
tejföl 500 g
mustár 2 teáskanál
1 kávéskanál
cukor 2 ek
citromlé 1 ek