Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spagettileves

Spagettileves
Spagettileves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régóta szemeztem ezzel a recepttel, és most eljött az ideje, hogy elkészítsem. Nagyon laktató és finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsleveskockát 1 liter vízben felforraljuk. A vajból és lisztből világos rántást készítünk, és a levest berántjuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük.
  2. A spagettit 4 részre törjük, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a leveshez adjuk.
  3. Hozzáadjuk a tejfölt, és 2-3 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről.
  4. A tejszínt a tojássárgával simára keverjük, és állandó keverés mellett, vékony sugárban a levesbe öntjük.
  5. Ezután a levest már ne forraljuk! Azonnal tányérokra szedjük, és reszelt sajttal meghintve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 163
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Moncsimama

Mióta szakács: 2010.03.17.
33 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

tésztaleves, sajtos-spagettis leves, tésztás sajtleves, leves spagettivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

432
leveskocka 3 db
vaj 3 dkg
finomliszt 3 dkg
spagetti tészta 10 dkg
tejföl 1 dl
főzőtejszín 2 dl
tojássárgája 2 db
sajt 10 dkg
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint