Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spaghetti fehérboros-tejszínes gombával

Spaghetti fehérboros-tejszínes gombával
Spaghetti fehérboros-tejszínes gombával
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon vágytam már egy olaszos pasta-ra.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát szeleteljük, a paprikát, újhagymát felkarikázzuk, a zöldet félretesszük, a paradicsomot nyolcadoljuk, a fokhagymát aprítjuk.
  2. Serpenyőben megpároljuk a hagymát és a paprikát, hozzáadjuk a gombát, majd a paradicsomot. Belevágjuk a chilit, fűszerezzük.
  3. A tésztát al dente megfőzzük sós vízben.
  4. A raguhoz öntjük a bort és a tejszínt. Összekeverjük.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra tésztát, rákanalazunk a raguból, s megszórjuk az újhagyma zöldjével.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 379
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges tészta, spagetti gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

680
spagetti tészta 20 dkg
csiperkegomba 40 dkg
újhagyma 4 db
fokhagyma 2 gerezd
hegyes erős paprika 1 közepes db
chili 1 db
paradicsom 1 db
olívaolaj 3 ek
főzőtejszín 1 dl
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 teáskanál