Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spanyol csirkemell

Spanyol csirkemell
Spanyol csirkemell
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másik oldalon bukkantam erre a receptre már jó régen. Gyors vacsora kerekedett belőle. A férjemnek nagyon ízlett.

hozzávalók / 4 adag

  • 1 nagyobb csirkemell
  • fél zöld kaliforniai paprika
  • fél piros kaliforniai paprika
  • 1 nagyobb gomba
  • néhány szem zöld olívabogyó
  • 1 cs tejszínes-paprikás poralap
  • 2 dl főzőtejszín
  • bors
  • napraforgó olaj
  • 1 cs penne tészta

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vékonyra szeleteljük és egy vékonyan kiolajozott jénaiba tesszük, majd sózzuk és borsozzuk őket.
  2. Ráhelyezzük a kockára vágott piros és zöld kaliforniai paprikát, a szeletelt gombát és a félbevágott olívabogyókat.
  3. A főzőtejszínnel kikeverjük a poralapot és a húsra öntjük.
  4. Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük.
  5. Köretnek penne tésztát adjunk.

  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 119
elküldve: 1
receptkönyvben: 214
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

KisnéTimi

Mióta szakács: 2011.02.01.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

olajbogyós csirkemell tejszínesen, tejszínes-kaliforniai paprikás csirkemell, tejszínes csirkemell penne tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!