Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spanyol madár 8zsuzsa8 konyhájából

Spanyol madár 8zsuzsa8 konyhájából
Spanyol madár 8zsuzsa8 konyhájából
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Első szakácskönyvemből való. Fogalmam sincs, miért spanyol madár a neve, de a család kedvence. Eredetileg borjúhúsból készül, de harminc éve sehol nem lehetett borjúhúst kapni, és marhából is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizs vagy krumplipüré illik hozzá. Én párolt zöldséget is kínálok hozzá. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, jól kiverjük.
  2. Megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral.
  3. A tojást, szalonnát, uborkát csíkokra, a szalámit szeletekre vágjuk.
  4. A hússzeleteket megrakjuk tojás, szalonna, szalámi, uborka darabokkal. Feltekerjük, cérnával átkötjük.
  5. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Az olajon megfuttatjuk, meghintjük pirospaprikával.
  6. Erre helyezzük a hústekercseket. Megforgatjuk a paprikás alapon. Fedő alatt pároljuk. Ne aggódjunk, levet ereszt. Ha elfőné, vízzel pótoljuk.
  7. Puhára pároljuk. Az idő a marhahústól függ. Hagyjuk kicsit hűlni, majd szedjük le a cérnát, úgy tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 6 234
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
184 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spanyol madár, göngyölt marhahús szeletek töltve, göngyölt marhacomb szaftosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

616
marhacomb 80 dkg
főtt tojás 2 db
csemegeuborka 2 közepes db
téliszalámi 8 dkg
füstölt szalonna 8 dkg
mustár 2 teáskanál
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 2 teáskanál
napraforgó olaj 2 ek