Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spanyol pite

Spanyol pite
Spanyol pite
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy miért spanyol pite, azt nem tudom, nálunk szokás ilyet sütni. Nagyon finom laktató és kiadós. Vannak eltérések a pite készitésében, általában túrót raknak tejföl helyett, párizsi helyett lehet sonkát, szalonnát. Mi így szeretjük, ez vált be legjobban.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojások fehérjét habnak verjük,a sajtot, párizsit és az uborkát kockákra vágjuk.
  2. A sárgákat tálba öntjük, robotgéppel hozzákeverjük a tejfölt, a joghurtot, sót, borsot ízlés szerint, a lisztet, kukoricalisztet, a sütőport
  3. Majd a habot óvatossan beleforgatjuk, végül hozzákeverjük a sajtot, párizsit, uborkát.
  4. Olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 474
elküldve: 2
receptkönyvben: 162
elkészítve: 8/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: pite
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

húsos pite, sós pite spanyol módra, zöldséges párizsis pite

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Liguana
Liguana Thu, 2018-02-01 19:31

Nagyon finom, ma ez volt a fofogas! Koszonom a feltoltest!

1089
tojás 4 db
tejföl 180 ml
joghurt 360 ml
napraforgó olaj 10 ek
finomliszt 25 dkg
kukoricaliszt 25 dkg
sütőpor 1 csomag
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 15 dkg
párizsi 15 dkg
csemegeuborka 15 dkg