Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárga brokkolival és baconnel

Spárga brokkolival és baconnel
Spárga brokkolival és baconnel
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem ezeket a hozzávalókat külön-külön, kipróbáltam egyben, fantasztikus lett az eredmény.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük, forrásban levő, sós vízben megfőzzük 4-5 perc alatt.
  2. A vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, a karikázott újhagymát pároljuk, rádobjuk a fás részeitől megtisztított, kétcentisre vágott spárgát, együtt készre pároljuk.
  3. Kiszedjük a spárgát, és a feldarabolt bacont megsütjük ugyanabban a serpenyőben.
  4. A brokkoliról a vizet leöntjük, hozzáadjuk a bacont és a spárgát, sózzuk, borsozzuk, összekavarjuk. Bulgurral tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 2 464
elküldve: 3
receptkönyvben: 71
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kajesz Ka

Mióta szakács: 2017.02.26.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bulgur zöldségekkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

907
brokkoli 1 db
zöldspárga 1 csomag
újhagyma 5 db
bacon 200 g
vaj 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint